LLUMS Cosmetics - Marbelized bronzer


Dragi moji, dugo ne pišem pa onda izbacim po nekoliko postove. Danas sam slobodna pa hajde da vam iskucam utiske o nekim meni dragim proizvodima.

U ovom slučaju se radi o LLUMS Cosmetics - Marbelized bronzer - 02 AMBER. Ako sam dobro shvatila LLUMS je deo Lilly drogerija, njihova marka. Na njihovom štandu/stalku nema mnogo proizvoda. Imaju karmine i lip lajnere, lakove za nokte, senke za kapke i bronzere. Nema pudera, korektora, i svega onoga što imaju konkurentni make up proizvođači. Međutim, mislim da LLUMS uopšte nije na gubitku. Ono što imaju dobro je odabrano, dobre su im nijanse. Možda kvalitet nije na nekom visokom nivou, ali za početak je dobro. Verujem da će poraditi na kvalitetu i dugotrajnosti.

Na primer, ovaj bronzer je pravi pogodak, divan, pečeni primerak make up-a. Mene iskreno podseća na alvu sa vanilom i čokoladom ovako na prvi pogled. Da se manem poslastica, nije im ovde mesto. Postoje mnogi make up brendovi koji tokom godina, a neki i tokom decenija nisu izbacili lep komad kao što je ovaj LLUMS-ov.

Nanesen na kožu veoma je suptilan i vrlo postojan. Ovako deluje da je jako pigmentovan, međutim nije. Ja imam izuzetno svetlu kožu, i na njoj deluje vrlo prirodno i "normalno".  Neke su se dame na instagramu žalile da im je miris jak i parfemski. Iskreno ne osećam ništa tako drastično. Miris je malo parfemski, ali to je tako diskretno, skoro neosetno, da apsolutno nema mesta prigovoru. Cena je 500 dinara. Ne znam tačno. Dvoumila sam se da li da ga kupim, jer retko stavljam na lice ovakve stvarčice na lice, ali nisam mu odolela.

Nemam što više reći. Slike su tu. Nisu neke, ali su dovoljno dobre da vam prenesu informaciju. Sastav je na fotografiji u dnu. Uživajte, kao što uživam i ja.

 


Ostala sam dužna prikaz ovog bronzera na koži. Mešavina braon-bronze i sedefasto-bele stvara ovaj zlatni.


Ana

Коментари