MULTIACTIV NATURAL Micelarni tonik sa filtretom puževe sluzi


Poštovani, noćas ću vam pisati o jednom proizvodu koji mi je u vrlo kratkom vremensko roku postao nezamenjiv. Radi se o još jednom čistaču lica, MULTIACTIV NATURAL Micelarni tonik sa filtratom puževe sluzi. Predivan proizvod. Nežan za vaše lice, ne skida baš u jednom potezu svu prljavštinu, ali sasvim lepo očisti u nekoliko. Divan miris, vrlo dopadljivo i prepoznatljivo pakovanje MULTIACTIV kozmetike, koju veoma volim.

Klikom na MULTIACTIV izlazite na njihov sajt i uživate u bogatstvu Multiactiv kozmetičkih preparata. A klikom na MULTIACTIV facebook izlazite na njihovu facebook stranicu, gde se sa potrošačima dele najnovije vesti o proizvodima i trenutnim akcijama. Klikom na MULTIACTIV instagram vi ste na njihovoj instagram stranici.

Na sajtu www.multiactiv.rs kažu: "Namenjen je uklanjanju šminke kao i svih vrsta nečistoća sa kože lice i vrata. Blaga, ali efikasna formula tonika, pogodna je za sve tipove kože. Zahvaljujući puževoj sluzi deluje umirujuće i regenerativno i na osetljivu kožu. Osvežava kožu i priprema je za bolje upijanje aktivnih sastojaka iz kreme."
Sastav: Aqua, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Snail Secretion Filtrate (Helix Aspersa Muller), DMDM Hydantoin, Parfum, Tetrasodium EDTA.

Do nedavno sam koristila MULTIACTIV - Anti Age Regenerativni dvofazni losion/tonik za uklanjanje šminke sa aloja vera gelom i pantenolom. Pokazao se vrlo nežan, a učinkovit na koži. Svakako će se vratiti na svoje mesto u kozmetičkom ormariću, ali ponekada treba napraviti promene i probati nešto drugačije. O njemu sam pisala OVDE.


MULTIACTIV - Anti Age Regenerativni dvofazni losion/tonik sa aloja vera gelom i pantenolom sasvim temeljno i lepo uklanja šminku, ali zato MULTIACTIV NATURAL Micelarni tonik sa filtretom puževe sluzi može poslužiti čisto kao tonik, koji umiri i regeneriše vašu kožu. Ne sadrži parabene i mineralna ulja, samim time nije koamedogen i ne izaziva alergije. Odličan proizvod za osetljivu i suvu kožu.

Pakovanje je flašica od 200 ml. Cena je oko 400 dinara. Svakako je za preporuku.


Pošto sam pisala o čistaču lica, jedan pomalo "dirty" spot The Chemical Brothers - Sometimes I Feel So Deserted sa albuma Born In The Echoes.


Ana

Коментари