KOST MAKE-UP ITALIA Compact Powder nijansa 5


Poštovani, još jedan post o proizvodu koji sam koristila davno, još u srednjoj školi. Znači pre "sto" godina. Imam ga već nešto više od mesec dana, njega KOST MAKE-UP ITALIA Compact Powder nijansa 5.

Kupila ga u onoj maloj, divnoj parfimeriji na Terazijama u prolazu kod hotela Moskva. Nema se tu šta reći, KOST je italijanska kozmetika, izuzetno dobra, ali malo poznata na ovim prostorima. Klikom na KOST, teleportovaćete se u njihovu galaksiju MAKE-UP-a. Cena ovog pudera je 300 dinara. Ima dosta nijansi.

 

Parfimerija ALTEA Terazije, je parfimaerija gde možete kupiti KOST proizvode, ali i mnoge druge kao što je Golden Rose. Sve ono što u nekim drugim parfimerijama nema, u Parfimerija ALTEA ima.

Klikom na ALTEA izlazite na njihovu facebook stranicu, a klikom na Parfimerij ALTEA izlazite na njihovu instagram stranicu. Kao što vidite nije baš nešto glamurozno pakovanje da ostanete bez teksta, ali vrlo dobar proizvod za svakodnevnu upotrebu. Lepo matira, ne stvara slojeve na koži. Miris je jako blag, diskretan, skoro se i ne oseti, samo na momente.


A kada već pišem o MAKE-UP-u, mogu vam reći da je proleće obeležio najvećim delom AVON, malo AURE, Golden Rose i PUPA. Tu se našlo i nekih zaboravljenih proizvoda poput AVON CC ideal flawless kuglica za korekciju tena (cena oko 1200 dinara, na akciji oko 700 dinara). Obradovala sam se kada sam ih videla, iskreno. Pa onda AURA Cover ME. Trebao mi je u proteklom periodu, jako dobro pokriva, a moj je ten u proleće "procvetao" kao da imam 13 godina, a ne 43. AVON magiX sprej za setovanje (cena oko 400-500 dinara). Do sada nisam koristila ovakve proizvode, nekako mi ne prijaju, zategnu me. Podseća me kao da fiksiram crtež urađen pastelom ili ugljem, lakom za kosu ili fiksatorom za boju. E tako se moje lice oseća. Možda treba da se naviknem il šta već ... AVON idel flawless puder za matiranje (cena oko 1200 dinara, na akciji 600 dinara), sasvim pristojan i vrlo nežan. AVON Big & Multiplied maskara - efekat maksimalno gustih trepavica sa intenzivnim volumenom! (cena oko 500-600 dinara) - maskara koju sam nagrdila u tekstu OVDE. Mislim da sam malo preterala, ali ona kao da sada posle nesec dana korišćenja ispoljava svoje kvalitete. I naravno ljubav na drugi pogled GOLDEN ROSE Longstay Liquid Matte Lipstick u nijansi 10 (cena 480 dinara). I njegov verni pratilac PUPA – Made To Last Lips nijansa 200 (cena 1500-2000 dinara).


I u duhu dekorativne kozmetike, divan spot Annie Lennox, Why koji sam kao mlada gutala, i jedan od onih koji me je opčinio i učinio da magija MAKE-UP-a traje i dan danas. Naravno Annie Lennox, predivna žena čija je moć transformacije neverovatna, učvrstila je moju ljubav prema šminkanju.I u duhu šminkanja, divan spot još divnije Annie Lennox - Why. Kada sam bila mlada on je bio moja Biblija šminkanja. Tu magiju koju je Annie donela i dalje traje. Njena moć transformacije je veličanstvena. Na pravi način je uspela da mi dočara svu lepotu MAKE-UP-a.


I još jedan, takođe Annie Lennox, Walking on Broken Glass. U njemu se pojavljuje i moj omiljeni glumac John Malkovich. Spotovi su bogati predivnim kostimima i scenskom šminkom. Obe pesme su sa albuma DIVA iz 1992 godine.


Želim Vam dobro jutro, i da lepo provedete dan

Ana

Коментари