GOLDEN ROSE Longstay Liquid Matte Lipstick nijanse 01 i 10


Poštovani, na red su došla dva karmina - ustvari superkarmina. GOLDEN ROSE Longstay Liquid Matte Lipstick u nijansama 01 i 10.

Nijansa 01 je kajsija-roze, a nijansa 10 je neobična ljubičasto-siva-roze. Nijansa koja je nosiva na veoma malom broju ženska populacije. Meni u početku veoma neprivlačna, vrlo "dirty". Odbijala sam je kupiti i bila potpuno šokirana potražnjom među devojkama i ženama. Međutim desila se neverovatna stvar, i nas dvoje smo se nepovratno zaljubili jedno u drugo, broj 10 i ja.

Na žalost nijansa 01 koja mi je je prelepa, ne stoji mi uopšte, a ova "dirty" kao da je rođena za mene. Viđala sam na internetu kako izgleda na devojkama. Ovo je moje mišljenje, da stoji isključivo brinetama i crnkama, te ženama koje imaju neutralni i hladni podton, takođe veoma svetao ton kože i relativno čistu kožu (niko nema baš besprekornu).

Karmini su potpuno vodootporni, ne skidaju se ceo dan, bukvalno. Trajni i do 10-12 sati. Ne isušuju usne uopšte. Posle njega su meke, kao i pre nanošenja. Cena je između 400-500 dinara, tačnije 480 dinara. Kupila sam ih na Terazijama u prolazu kod hotel Moskve. Predivna mala parfimerija koja ima baš sve što vama treba od dekorativne kozmetike.


Parfimerija ALTEA Terazije, je parfimaerija gde možete kupiti Golden Rose proizvode, ali i mnoge druge dekorativne krasote. Sve ono što u nekim drugim parfimerijama nema, u Parfimerija ALTEA ima. Tako su i ova dva divna tečna karmina došla u moje ruke.

Klikom na ALTEA izlazite na njihovu facebook stranicu, a klikom na Parfimerij ALTEA izlazite na njihovu instagram stranicu.GR 01 roze-kajsija                                                          GR 10 sivo-ljubičasta-roze
GR Longstay Liquid Matte Lipstick nijansa 10 i PUPA - Made To Last Lips no.200


Ana

Коментари