Senke za oči - SEPHORA Colorful Eyeshadow no.22 Fireworks i AURA no.05
Dve divne nijanse Senki za oči. AURA no.05 i SEPHORA no.22.

Ja lično volim da kupim ove mono senke. Desilo mi se da zbog neke nijanse kupim celu paletu. Istrošim tu jednu ili dve koje mi se dopadaju, a ostatak nikada ne iskoristim. Tako da sam ljubitelj mono senki. Možemo ih koristiti na razne načine. Suve ili pomešane sa vlažnom četkicom ili sunđerom.

AURA no.05 - je lepa boja, malo zagasita i hladnija roze. Volim hladne nijanse, valjda mi idu uz boju tena koji je hladno svetlo roze, skoro beo. Dobra, ma odlična moć pokrivanja, trajnost takođe. Ne uvlači se u pregibe na kapcima. Lepo se kombinuje sa crnom, tamno ljubičastom, sivom senkom. Inače ova senka u sebi sadrži sitan sedef, taman toliko da oko učini još lepšim. AURA je postao jedan od najboljih i najkvalitetnijih proizvođača kozmetike na ovim prostorima, a i šire mogu reći.


SEPHORA no.22 Fireworks. Mesecima sam je gledala u Sephori u TC UŠĆE. Sve hoću, neću. I na kraju kupila, i nisam se pokajala. Kao što sam rekla uglavnom imam samo mono senke. Ali ja ustvari retko kupujem senke za oči. Imam ih pet šest i njih vrtim, kombinujem, nikako da se potroše. SEPHORA ima jako lepu paletu mono senki. Zaista ne znaš koju bi pre izabrao. Sve su čarobne,  bukvalno čarobne. Ali ja volim te neke crne, tamnoljubičaste, hladno braon, prljavo roze, i bele nijanse.

Boja ove senke je tamno, ali baš tamno ljubičasta. Skoro crna. Međutim ona ne bi bila tako interesantna da nema ove predivne šljokice u sebi. One tako lepo prelamaju svetlost. Neka druga boja sa tom količinom šljokica bi možda izgledala neumesno, ali ova nikako. Ona bi bez šljokica, bila totalno neinteresantna. Fotografijama vam verovatno nisam dočarala ovu magiju, izvinjavam se. Ali podesća me na nebo puno zvezda. Deluje ovako kada je gledate obična. Ali kada je počnete koristiti ona bukvalno eksplodira, baš kao i naziv, vatromet.

Senka odlično pokriva kapak. Ali nikako iz jednog poteza. Barem dva ako želite onako intenzivan zamagljen pogled. U jednom potezu dobijete lepu dim varijantu za dan. Može da izdrži osam do deset sati ako ste van kuće, bez problema.

Uradiću swatcheve pa ću vam ih naknadno u nekoj dopuni prikazati. Već sutra ili prekosutra. Ako ste u prolazu kroz TC UŠĆE svratite u SEPHORU pa pogledajte. Uvek ima interesantnih stvari. Prilagođeno svim potrošačima.


A ova dva lakića odlični odu uz ovu senku. Već sam rekla da ima puno šljokica koje se lepo prelamaju na svetlosti. Neke od boja iz tog spektra su i ove dve. Tako da vam ih toplo preporučujem.
Golden Rose WOW no.68 sedefasto zeleni i no.64 sedefasto tamno ljubičasti


Nadam se da sam vam uspela predstaviti zvezdu večerašnjeg teksta. Ustvari zvezda i zvezdica.

Ana

Коментари