NEŠTO NOVO X - Golden Rose, SEPHORA, Essence ...


Poštovani, šminku ne kupujem često jer ne mogu da je potrošim, a ima već dovoljno artikala za par godina. Najviše trošim pudere, korektore, maskare i olovke za usne. Pudere sam nekada torošila na mesec i po ili dva, zaista često, ali sada u zadnjih par godina kako mi se vide godine trudim se da mi nega kože bude prioritet u odnosu na šminku. Jer lepo i čisto lice ne zahteva mnogo šminke, a delujete i prirodnije. Mnogo šminke može da podnese mlada koža i mlada žena, a da ne izgleda smešno. Ali mi u nekim srednjim, po meni najlepšim godinama, ne trebamo da se maskiramo. Treba da pokažemo koliko smo lepe, takve kakve smo, ustvari. Žene u određenim godinama sa mnogo, mnogo šminke izgledaju ne baš reprezentativno.

Jer šta je za vas lepota i lepo opšte?

 
U mojoj korpici našlo se par proizvoda. Uglavnom su to moji omiljeni artikli ili olovke za usne. Njih stvarno trošim. One su mi i olovka i karmin, u zavisnosti koliko su meke ili tvrde. Od proizvođača su se tu našli AURA, NYX, Maybelline, Flormar ...

AURA nijanse 31 i 49. Nude obe. Olovke je meka i kremasta. Lepo se razmazuje i dugotrajna je. Sadrži vitamin E koji štiti i neguje usne.

NYX tanka olovka za usne SPL855 - Nude truffle - tamno bež nijansa. "Tanke i praktične olovke za usne dolaze u velikom broju intenzivnih nijansi i u zavisnosti od prilike i željenog izgleda mogu se kombinovati sa određenom nijansom ruža za usne. Kremasta formula olovke za usne jednostavno se nanosi i vrlo je postojana." - kažu u ALEXANDAR Cosmetics-u. Link sa nijansama OVDE.

Maybelline 630 Velvet Beige - divna nijansa mesa i Flormar 228 - predivna koralna nijansa.

 


Nijanse olovki

Nekoliko lakića. Ovi WOW GR su mi postali omiljeni. Skoro pa sam sve sa police u Liliju kupila. Vrlo kvalitetni i trajni. Lakići su no.52 karmin crveni, čak dva komada toliko je lep, no.68 sedefasto zeleni i no.64 sedefasto tamno ljubičasti. Svi su prelepi, na znam kako bi ih odvojila.

Puder u kamenu Golden Rose no.02, Karmin Golden Rose velvet matte no.22 - predivna karmin crvena nijansa. Baš očaravajuća. Ide uz ovaj porculanski roze puder.

Senke za oči AURA no.05 i meni već duže vreme omiljena SEPHORA no.22 nijansa Fireworks.

Rumenilo Essence silky touch blush u nijansi no.90 summer dreaming i još jedno koje sam zaboravila uslikati. A to je Essence LOVE & sound blush 01 Sunset. Predivno gradijentno rumenilo, toliko lepo da ostavlja bez teksta. Počinjem da shvatam zašto veliki broj žena obožava rumenila.


Pozdrav.

Ana

Коментари