Lakovi za nokte - neki od omiljenih

AVON, Golden Rose, SEPHORA, AURA, China GlazeOvo su samo neki od lakova koje volim. Iskreno da vam kažem kada sam počela da pišem ovaj blog nisam razmišljala o lakovima za nokte. Imala sam ih nekoliko i to nudističke nijanse. Prosto nisam baš bila zainteresovana da eksperimentišem sa bojama na noktima. Ali evo već dva tri meseca, prosto ne verujem šta mi se dešava, kao da sam opet tinjdžerka, a možda je to i uticaj devojke i prijateljica moga sina, vraćam se bojama. Te mlade žene stvarno su fantastične i maštovite. Međutim ima određeni broj blogerki koje pišu isključivo o noktima i jako su dobre. Mnogo sam naučila čitajući njihove tekstove. Promenile su moj pogled na manikir.Jedno vreme sam bila zaluđena sivo ljubičastim lakovima za nokte, to mi je nekako neutralan teren iza koga sam mogla da se sakrijem. Nije mnogo upadljivo, a opet na neki način je interesanto. Daje naznake da ste tu. U raznim nijansama, više sivo nego ljubičasto, više ljubičasto nego sivo, pa čak i srebrno ljubičasto.
Ima tu sjajnih nijansi, mislim završnica im je sjajna, a onda sam otkrila mat. Podseća me na somot, na čoju. Deluje elegantno, posebno na tamnijim zagasitim nijansama. Sivo, tamnoljubicasto, pa i bordo. Nije mat završnica za sve boje lakova za nokte.

AURA Up to 7 days - 401 Purple Water - 10,5 ml
"Boja koja traje 7 dana ...
 • Formula
  hipoalergena formula bez formaldehida, toluena i kamfora
  savršena pokrivenost već od prvog sloja
  brzo se suši
  otporan na krzanje i udarce
  žuti nokti – ne!
Precizno, ravnomerno i brzo nanošenje sa profesionalnom četkicom."
SEPHORA - 16 Up all night - 5 ml

Golden Rose - no.06 matte - 11,5 ml

"GR Matte Nail Lacquer

Mat i baršunasta mat linija lakova za nokte. Lakovi iz obe linije nisu sjajni, već daju jedinstveni mat izgled. Možete naneti i dva sloja ako želite. Veoma se brzo suši. Ako želite da nanesete dva sloja, sačekajte nekoliko sekundi da se prvi sloj osuši, toliko da postane mat. Zbog svoje jedinstvene mat formulacije ovi lakovi ne traju koliko i obični lakovi za nokte. Predlažemo da se koriste na dnevnom nivou."
 China Glaze - 954 Below deck  - 14 ml


 

E, onda sam otkrila i ove lakove sa efektom, kažu mozaik je u pitanju. Neka bude. Imala sam ih i u drugim bojama, ali crna je nekako najbolja, ma ni zlatna nije loša. Koristila sam ove AVON-ove, jer inače volim AVON lakove. A onda sam u nekom časopisu dobila ovaj Golden Rose Graffiti mozaik i oduševila se. Mnogo je bolji od AVON mozaika. Pravi lepše šare, lakše se suši, deluje elegantnije i urednije. I normalno za ovakve lakove morate imati besprekorno sređene nokte.AVON mosaic effect - black - 12 ml


Golden Rose Graffiti - no.02 (crna) - 11,5 ml 

"GR Graffiti Nail Art

Nov umetnički stil na vašim noktima, baš kao da su ga pravili profesionalci. Možete napraviti mnoštvo kombinacija koristeći Grafiti Nail Art i svoj lak. Imaćete sjajne, elegantne i jedinstvene nokte. Jedina granica je vaša mašta."


AVON nailwear pro+ - ROMANCE - 12 mlKakve lakove vi volite? Da li vam je manikir zabava kao i meni?

Ljubim vas sve.

Ana

Коментари