Mixa DD krema i poređenje sa drugim kremama ovog tipa


Sigurno ste već koristili nešto od ove kozmetičke kuće. Ja samo micelarnu, koja se pokazala kao izuzetno dobra. Druge proizvode nisam, iskreno. Kad neki dan natrčim na Mixa DD kremu.

Mixa DD krema - ima zaštitni faktor 15, obogaćena cinkom, koža izgleda pročišćeno i prirodno, prilagođava se boji tena. Upija se brzo, ne ostavlja mastan trag. Nema parabena. Sadrži ekstarakt moringe, vitamin E, ali šta vredi. Tako piše na ambalaži.

Međutim ovo je najgora boja koju sam u životu imala. nešto narandžasto-crveno, i uopšte se ne prilagođava tenu, nego ostanete onako crveni, kao da ste izgoreli na suncu. Ne znam sa kojim bih ga puderom mogla pomešati da ga iskoristim koliko toliko. UŽAS. Ne mogu da verujem da ne mogu da naprave boju koja može da izgleda normalno. U svetu ima toliko različitih boja kože, pravo bogatstvo u koloritu, i da oni naprave jednu nijansu koja najverovatnije ne odgovara nijednoj boji, pa neverovatno! Bez obzira koliko je ona dobra u negovanju kože, ne možete ulicom ići crveni, pobogu. Ona se čak ni posle određenog vremena provedenog na licu ne adaptira. Prvi put da jedan proizvod ne zaslužuje da se o njemu bilo šta kaže!

Imala sam sličnu situaciju sa NIVEA BB kremom koja je takođe tamna. Ali ona ima ton koji može da se iskoristi. Da posluži za konturiranje lica, kada pocrnite na moru. Znači može se iskoristiti jer je nijansa jako lepa za tamniju kožu, preplanulu. Ponekada ga pomešam sa svetlim puderima, pa sama napravim nijansu koja meni odgovara, ali ovo ne možete ni sa čim da iskoristite.
Ovo su moje bebice na jednom mestu. Sve moje BB, CC, i eto DD. Kao što vidite sve na neki način mogu biti upotrebljene. Meni se najbolje pokazala AVON BB Anew Vitale - spf 20 - nju najviše volim, pa onda Garnier BB za masnu kožu, onda bioten CC - spf 20 za zrelu kožu i na kraju Balea tonirana magic teint 2in1 - spf 10 kao najprirodnija i najbolje se adaptira. Takođe svaka od ovih krema uglavnom ima zaštitni faktor. Deborah DD - spf 15 mi se čini da je baš puder, a ne krema, ali pošto ima prefiks DD stavila sam je u ovu kategoriju.Žao mi je mislila sam da ću moći lepo da je iskoristim i da vam nešto napišen, ali stvarno ne mogu.
Da li ste vi koristili nešto od Mixa toniranih krema i da li one imaj problem sa tonalitetom?

Pozdrav.

Ana

P.S. danas sam otišla u Liliy u kome sam je kupila i poklonila im kremu bez ikakve nadoknade, da je stave kao tester da se ne bi neko slučajno prevario i kupio. Nije skupa, oko 660 dinara, ali nije ni džabe. Njihova je neodgovornost što nemaju tester kremu, jer zamislite da je neka daleko skuplja. Takve stvari nemaju smisla. Ali nadam se da će ova moja nepromišljena kupovina nekome koristiti.

Коментари