HUDA BEAUTY LIQUID MATTE LIPSTICK (u kutiji Trendsetter 2 ml i Snobby 2 ml, sa olovkom Trensetter) i (van kutije Bombshell 5 ml)

 

Ćao drugari, večeras jedan manji tekst o HUDA BEAUTY LIQUID MATTE LIPSTICK (u kutiji Trendsetter 2 ml i Snobby 2 ml, sa olovkom Trensetter) i (van kutije Bombshhel 5 ml), a više fotki.


Kutija je ustvari ono što mi je privuklo pažnju. Ineresantan oblik usana. Kao nekadasnje pernice za olovke. Ovaj put sam postupila "kud svi Turci tu i mali Mujo". Nije mi žao. Boje su lepe, koralno crvena i nekakva hologramski svetlo roze, koja se može koristiti i kao zasebna, ali i kao top preko ove koralne.
Nijanse su mat, ustvari ova koralna jeste, ali ova svetlo roze ima nekakav sjaj. 
Kada se nanese veoma brzo se suši. Na momenat je nekako lepljiva (meni stvara neprijatan osećaj). Kada se osuši potpuno je vodootporna. Baš ne može da se skine. Ono trebaš je trljati, stvori film. Kao plastiku da su ti zalepili na usne. Ovaj set sam kupila od moje drage Sare iz Niša, od koje inače kupujem kozmetiku i jako sam zadovoljna njenim uslugama.
Ovi karmini su jednostavno takvi po teksturi, ali nijanse su divne. 
Olovka je u nijansi koralnog karmina Trendsetter, i koristi se za definisanje konture usana, ali je možete koristiti i samostalno ili sa nekim drugim karminom.

Pakovanja tečnih karmina su od 2 ml.

Miris slatkast, čokoladni.U ekipi se našao još jedan HUDA BEAUTY LIQUID MATTE LIPSTICK u nijansi Bombshell. Veoma sličan nijansi Trendsetter iz gore navedenog kompleta. Ovaj karmin sam kupila kod mojih Kineza u kraju. Ustvari kinseka robna kuca. Imaju svega i svačega. I otkrili su mi jednu tajnu, koja možda i nije tajna, ali dosta ljudi iz sveta mekup-a snabdeva se upravo kod njih.

Da se vratim karminu. Nijansa je za malo svetlija i crvenkastija (bliže onome što se zove koralno) nego prethodna. Dole imate svačeve, pa vidite. Osećaj na usnama i tekstura, kao i kod kopleta. Kada se nanese veoma brzo se suši. Na momenat je nekako lepljiva (meni stvara neprijatan osećaj). Kada se osuši potpuno je vodootporna. Baš ne može da se skine. Ono trebaš je trljati, stvori film. Kao plastiku da su ti zalepili na usne.

Pakovanje 5 ml.
 
Miris slatkast, čokoladni.

Ana

Коментари