NEW IN 2017 i nešto malo favoritaPoštovani, nema me, a za to su zaslužna neka druga interesovanja. Ako pratite moj instagram, vratila sam se staroj ljubavi fotografisanju. Doduše ta ljubav datira još iz srednje škole, ali kao i biciklo, jednom kada naučiš ne zaboravljaš.

Od noviteta, nama baš nešto mnogo, jer kozmetike imam na pretek, treba to potrošiti. Ovaj puta se tu našlo samo nekoliko proizvoda, meni bitnih. Ne vidim svrhu takmičenja nekih blogerki ko ima više novih proizvoda. Kao to sve stignu da istestiraju?!? Iskreno, beauty blogovi su se deplasirali. Mnogo je tu "eksperata" koji dele savete, a da nemaju pokriće za to. Neću prestati da pišem, a i imam diplomu kozmetičara, sestru u Malmeu koja ima salon, i to ozbiljan, link za IG klik OVDE. I link za sajt OVDE (ovo je sada kao reklama, pa neka bude, sestra mi je). I dalje pratim nekoliko žena koje ozbiljno shvataju kozmetiku, a ne skupljaju gomilu nepotrebnih flašica (znaju one koje su).

Pa da počnem, od drugarice sam dobila još jednu flašicu AVON ANEW Ultimate Supreme dual elixir-a i predivan kremasti korektor Ideal Flawless, nazvan MARK iz ne znam kojih razloga. Nije ni bitno. Ustvari na IG mi je jedna slatka devojcica Ivana objasnila o čemu se radi. Mogu samo reći da je odličan, što je i ona potvrdila. Ovim putem je pozdravljam, ako slučajno bude pročitala tekst. Pokriva neverovatno dobro, bolje od mnogih na glasu i paprenim cenama. Pokriva sve, od podočnjaka, flekica, posvetljava kožu gde treba, pokriva ožiljke raznih vrsta. Ali mali oprez ipak kod suve kože oko očiju,  možda ipak malo suši. U svakom slučaju pre korektora nanesite hidratantnu ili neku hranljivu kremu, zavisno od toga u kakvom vam je stanju koža oko očiju. A o Ultimate Supreme eliksiru sam pisala OVDE i više sam nego zadovoljna. U svakom slučaju imam zalihe i rado ću ih potrošiti.AKVABENT kiseonik, nešto, što svi treba da imate kod kuće. Ne samo nege lica radi, već i zbog dece. Sjajno sredstvo, za dezinfekciju, osveženje i regeneraciju kože, kose ... Npr. ništa mi tako ne regeneriše lice posle dermo rolera ili depilacije i tretmana, kao ovaj kiseonik. Kada kažem "ovaj" ne mislim na njega konkretno, trenutni imam njega. Na tržištu postoji još nekoliko proizvođača.

I La Roche Posay Effaclar Duo(+) Unifiant, tonirana korektivna krema. Zvezda, posle nje, iskreno ne treba mi ni jedan puder više. Dobro pokriva, miriše čisto, lice vam izgleda glatko, zategnuto, pore smanjene, i opstaje prilično dugo nanesen na kožu. Ne oksidira. Nije komedogen. Ima ga u dve nijanse. Moja je LIGHT. I to divna light, baš za svetlokošce. Krema je namenjena koži koja je masna i aknozna. Nekada davno sam koristila običnu, kako je zovem "terapeutska" Effaclar duo, i pokazala se vrlo efikasna u saniranju i posledicama, masne kože, akni, zapaljenja, zapušenih pora i sličnih nepodopština, kojima su izložene osobe sa ovim tipom kože. Među njima sam i ja, naravno.


Na slici ispod su samo neke od flašica, koje trenutno koristim. Imam običaj da na dve-tri nedelje izrotiram različite proizvode. Naravno, izabrane za moj tip kože. Mastan, seboreičan tip, ali koža koja je i u godinama.


Da li koristite nešto od gore pomenutih proizvoda i kakva su vam iskustva?

Ana

Коментари