NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO SINGLES - Dopuna palete za konturisanje HCPS02, HCPS12 i HCPS11
Poštovani, večeras ću vam predstaviti moje nove najbolje prijatelje. To su ove slatke paletice/dopune za paletu NYX HIGHLIGHT &CONTOUR PRO SINGLES - Dopuna palete za konturisanje. Sjajne make up stvarčice koje će osvežiti vaš izgled kako dnevni, tako i za večer. Ove dopune kao i celu paletu možete kupiti u Alexandar cosmetics-u kod mane na Banovom Brdu. Tekstura je divna svilenkasta, ne uvlači se u pore i bore. Naprotiv može vrlo lepo da omekša grube crte lica. Vrlo korisna stvarčica.

Radi se o tri nijanse:

HCPS02 Soft light skoro pa najsvetlija. Divna boja slovove kosti, sa njom posvetljujem deo oko očiju, nos, čelo, bradu.
HCPS12 - Soft peach, predivna boja breskve, i kako kaže naziv, nežna svetla breskva. Pogodna je za čitavo lice.


HCPS11 - Saddle, divna braon nijansa koja mi služi i za knturiranje i kao rumenilo i kao senka za oči. Zaista fenomenalan multifunkcionalan proizvod, kao i dva gore pomenuta u svetlijim nijansama.


Lice mi je uređeno NYX HIGHLIGHT & CONTOUR PRO SINGLES - Dopuna palete za konturisanje HCPS02, HCPS12 i HCPS11. Zbog masne kože i proširenih pora, lice zna da mi bude grubo i da prosija, a pore kao u pomorandže. Ova paleta zaista može da ublaži i omekša crte. Čak i moje podočnjake koje retko kada mogu da sakrijem da se baš ne vide, a sa godinama su samo izraženiji.Kako vam se dopada ova paleta i koristite li nešto u svojoj make up rutini?

Ana

Коментари