AVON Turkish Hammam Experience Planet Spa maska za lice sa mineralnom glinom i crni sapun


Poštovani, moram Vam odmah reći da sam oduševljena ovim divnim pakovanjima. Radi se o AVON Turkish Hammam Experience Planet Spa maska za lice sa mineralnom glinom i crni sapun. A u njima se krije pravo blago. Našto najmirišljavije i najlepše do sada. Juče sam ga uzela od svoje Avon dame. Dva pute se umila, jednom masku stavila i prosto bila kupljena. Ovo je jedan od onih proizvoda za koji ne moram čekati koju nedelju ili mesec da bih videla razultate. Kod čistača/gelova, emulzija, krema i sl. stvari za umivanje lice i maski rezultat je malte ne odmah vidljiv i oseti se pod jagodicama vaših prstiju. Mekoća, podatnost. Nema zatezanja, štipanja, peckanja i svraba. Samo neverovatna ugoda i očaravajući miris.

Sapun je sa ekstraktom gline i ćilibara. Maska takođe sa mineralima i glinom. U oba slučaja odlično je za negu masne, seboreične kože.Sucinum, Ambre, Amber, Jantar, Ćilibar, Янтарь ... fosilna smola. Smatra se dragim kamenom.


Rhaossul clay, Rasul glina potiče iz Marokanskih planina i već hiljadama godina se koristi u lekovite svrhe, jer je bogata mineralima. Za čišćenje i detoksikaciju.
Crna smesa je sapun. Vrlo kremast i gust, sa sitnim zrncima, koji nežno vrše piling kože. A braonkasta smesa je maska koja tek istisnuta iz tube izgleda ovako čokoladno braon, kada se osuši ona je svetlo yagasito roze. Suši se veoma brzo. Držite je na licu dok se potpuno ne osuši, nema nekog posebno određenog vremena.


Ana

Коментари