SUMMERandSPICE - body mist i parfemska krema za ruke - Tahitian vanila/Tahićanska vanila


Poštovani, SUMMERandSPICE kozmetika je nešto novo na našem tržištu. Pre nešto više od mesec dana otkrila sam - SUMMERandSPICE body mist, a SUMMERandSPICE parfemsku kremu za ruke, i jedno i drugo sa mirisom Tahitian vanila/Tahićanska vanila. Ne znam kako miriše Tahićanska vanila, mene podseća na miris Burbon vanile. Da li je to jedno te isto nisam upoznata, ali kolače pravim pa sam na taj način uporedila mirise (volim običan vanili šećer, burbon nikako). Miris oba proizvoda je identičan, iz iste mirisne linije su.

Vanilu volim, ali ova vanila je jaka. Nema veze čak ni to što je jaka, ima nešto što agresivno deluje na čulo mirisa. Prodire sve do mozga i deluje neprijatno. Stvarno je težak miris, gurmanski. Na prvo prskanje i mazanje ruku, ako ste osetljivi neće vam biti prijatno. Kako se razvija, intenzitet popušta i ona biva sve lepša (mislim vanila), i dugo se zadržava na koži. Kako god neću je više kupiti. Ova vanila nije za mene. Pakovanje je flašica od 200 ml. Cena je oko 400 dinara. Kupljeno u Liliju.

A šta na sajtu SUMMERandSPICE kažu za body mist
"INSPIRACIJA
Za sanjare, avanturiste, velike ideje poljupce pod zvezdama, izdvajanje iz mase …. Za onaj glas u glavi koji ti govori jednom se živi… Beskrajno ispirisan moćima pozitivnog.
MIRISNA NOTA
Duboka, zavodljiva, posebna i pomalo buntovna Bourbon Vanila.
Najbolje ide uz tajne i odlično se slaže sa svim stvarima u tvom ormaru.
MIRISNA PRIČA
Tvoj svet je boje tvojih misli... Ružičast..."

Krema za ruke je iste mirisne note kao i body mist. Mišljenje isto kao i u tekstu gore opisanom body mistu. Samo što u ovom slučaju mogu reći da je tekstura kreme jako fina i ostavlja vašu kožu mekanom i negovanom. Nije masna, ni lepljiva. Jedino miris, koji se dugo zadržava. Pakovanje je flašica od 50 ml. Cena je oko 250 dinara. Kupljeno u Liliju.
A šta na sajtu SUMMERandSPICE kažu za body mist
"Raskošan krem za mekane ruke, koji satima širi neodoljive mirisne note oko tebe. Ne masti ruke i odmah si spremna za akciju!
INSPIRACIJA
Za sanjare, avanturiste, velike ideje, poljupce pod zvezdama, izdvajanje iz mase …. Za onaj glas u glavi koji ti govori jednom se živi… Beskrajno ispirisan komplikovanim devojkama. 
MIRISNA NOTA 
Cult classic with a twist! Potpuno drugačija od drugih, tahićanska vanila je savršen miris za one koji ne vole kalupe. Preko dana je #bosslady a uveće je #catwoman."Ambalaža je lepa ružičasta, kao što u opisu kažu "tvoj svet je boje tvojih misli... ružičast..." . Pa ko voli da živi u ružičastom ovo je odličan proizvod.


Moj svet nije ružičast i u njemu postoji jedna druga vanila o kojoj ću vam pisati uskoro.


I jedan stari hit, koji obožavam. Star samo po proizvodnji, sve ostalo je apsolutno i danas hit  The B-52's - "Love Shack"


Ana

Коментари