NEW IN - JUNI 2018


Veceras malo novitete iz meseca Juna. Noviteti su sa svih strana. Iz DM-a, Lillya, sa neta. Uglavno su sve sitnice za svakodnevnu negu lica i tela.

NIVEA mix me kremice za telo. Možete ih kombinovati, te pored mirisa koji poseduje svaka od njih, stvarte nov kombinujuci dve kreme po izboru ili sve tri zajedno. Na akciji u Lilliju ove tri oko 550 dinara u kompletu. 

Onda se tu nasla i BALEA. Volim Baleu jakooooo. Ima najbolje i najmirisljavije proizvode. 
- Balea dezodorans za osetljivu kožu SENSITIVE bez aluminijevih soli, nežna puderasta nota
- Balea Body spray BAHAMAS DREAMS, sa mirisom Kokosa i Frangipanija ili Plumerije, osvežavajući
- Balea Wasser spray COCOS, osvežavajuća voda sa mirisom kokosa
- Balea Handschaum CAKE POP, predivna krema za ruke u formi pene


Iz FARMASI kozmetika, odlična kolekcija SUMMER COCOLO. Jakol lepa mirisna nota kokosa. U kompletu se dobije gel za tuširanje, krema za ruke, buter za negu tela i sprej za telo. Mada ove proizvode možete kupiti i svaki ponaosob. U svakom slučaju uskoro javljam utiske.


Sa Alija, sa Thailanda stiglo mi je negujuće sredsto za usne DIFUMAN. Ali o njemu otom potom. Međutim zvezda meseca Juna je MAYBELLINE TATTOO BROW gel za privremeno tetoviranje obrva. Uskoro utisci. Mogu samo reci da je TOP.


Ponovo EUCERIN Lip repair, jedan od boljih balzama za negu usana.
BALEA Lippen vaseline All weather. Mrtva trka koji je bolji.


VASELINE balzami za negu usana COCOA BUTTER i CREME BRULEE. Proizvod koji jako volim, a nisam ga imala duže vreme. Radujem se ponovnom korišćenju.


MAC karmin u nijansi PLEASEME. Divna, nežna roze nijansa. Mislim da ću je sa uživanjem nositi ovo leto.


Još par karmina.


I na kraju ova divna crna maska BIOAQUA, koja se koristi za uklanjanje mitesera. Već sam je probala i imam interesantne utiske da vam prenesem. Poručila sam je preko Alija.


Pozdrav
Ana