NIVEA NEW IN


Poštovani, skoro sam u Liliiju naletela na ove flašice. Radi se o NIVEA novitetima (mada ih Balea ima odavno). Nisam neki veliki fan NIVEA proizvoda, ali ovi su me momentalno privukli. Teksturom i oblikom ambalaže. Ustvari jednostavnošću korišćenja. I nije se na odmet podsetiti NIVEA mirisa, koji je dakako jadinstven.

NIVEA SILK CREME CARE pena za tuširanje, predivna penasta, mirišljava, mekana, svilenkasta struktura. Ostavlja kožu neverovatno mekanom i hidriranom. U suštini nisam neki veliki ljubitelj pena i gelova za tuširanje, jer nikako ne mogu da ih saperem sa sebe i stalno imam osećaj nekog filma na sebi. Sa ovom penom nemate takav osećaj. Sa njom je osećaj božanstven.

Na NIVEA sajtu pogledajte LINK sa detaljnim opisom proizvoda.


NOURISING pena za negu tela. Fenomnalna penasta, naizgled mljackava tekstura se pretvara u svilu posle par trenutaka. Najbolji (za mene) NIVEA losion u penastom izdanju. Podjednako dobar kao i gore navedeni proizvod za kupanje (tuširanje)

Oba proizvoda, a posebno ovaj penasti losion za telo posle tuširanja, namenjeni su nezi suve kože.

NIVEA sajt i LINK do ovog proizvoda za detalje.

I na kraju bez objašnjenja NIVEA dezodorans, PROTECT&CARE sprej. Pravi NIVEA miris. Anti perspirant. Ne sadrži alkohole, ali se ne mogu zakleti da nema u sebi aluminiuma. Ne izaziva iritaciju kože, čak ni kože koja je trenutno obrijana ili izdepilirana. Piše 48 sati svežine, ali nije baš tako. Mislim ljudi se kupaju svakodnevno, tako da 48 sati između dva kupanja mislimda je nezamislivo u današnje vreme. Ali treba i to proveriti.

NIVEA sajt i LINK do podataka o dezodoransu.Ana

Коментари