PONOVO SA VAMA


Dragi moji prijatelji, nije me bilo duže vreme. Svasta mi se desilo u životu. Nisam baš imala vremena za pisanje. Ali vraćam se sa nekom novom energijom i pogledima na svet. Dan sam počela sa ovom divnom pesmom, tako da želim da je podelim sa vama.

Od kozmetičkih noviteta, dogodilo mi se svašta krajem 2016. godine i početkom 2017. godine. Još uvek pokušavam da sumiram utiske. Ima svega, krema, seruma, parfema, dekorative najmanje. Ovaj put sam akcenat stavila na preparativu. Jer džabe skupa šminka, ako je koža u lošem stanju. Potrebna je nega kako spolja tako i iznutra. Potreban je duhovni mir i skladan život.


Počeću sa ovim divnim Chloe LOVE eau intense parfemom 50 ml. Parfem koji treba uvek imati u svom kozmetičkom ormariću. Evergin svake prave dame. Pozajmila sam recenziju sa pun miris sajta jer oni medju najboljima napisu šta i kako, i vizuelno su dopadljivi i razumljivi.
Takodje sam pozajmila i jedan komentar koji je dočarao upravo ono što i ja osećam kada ga pomirišem. Što trošiti reči kada je ova divna dama napisala sve što treba. Hvala joj na tako divnim rečima.
Neizostavni MAX FACTOR karmin u boji kože, uvek u trendu i The Body Shop lip butter sa arganovim uljem za usne uvek spremne na poljubac.Još nekoliko proizvoda za negu sana se našlo na ovoj klupici u mom parku u Košutnjaku.BIOBAZA Sun&Sea forever slučajno kupljena, idem na more pa hajde da sve bude u tom duhu boja zlata, sunce, miris sargarepe i vanile, meda, voska. Zaštitni faktor SPF15. Nega je fenomenalna, samo je mana sto se jako topi, bukvalno iscuri. Držite ga u frižideru tokom letnjih vrućiva, obavezno.

ESSENCE piling za usne - o njemu malo opširnije drugi put jer zaslužuje poseban tekst.


Pozdrav svima,
Ana

Коментари