DARPHIN Tangerine Aromatic Care - aromatično ulje mandarine


Poštovani, večeras vam pišemo jednom interesantnom proizvodu iz kozmetičke kuće DARPHIN. Aromatično ulje mandarine za kožu koja pokazuje znakove stresa i starenja. Pakovanje je 15 ml. Cena je nešto skuplja oko 7.500 hiljada dinara u Metropoliten parfimeriji, mada u Lilly drogeriji mozete da ga nadjete i za 7.100 dinara. Ali vredi svake pare. 
"Obogaćena vitaminima, ova esencija ulja mandarine, pomorandže i šargarepe sa vitaminima E i C, pojačava prirodan sjaj kože, hrani je i obnavlja i pomaže u borbi protiv spoljašnjih uticaja odgovornih za prerano starenje kože."
Preporuka: Za najbolje rezultate kod kože koja pokazuje prve znake starenja, treba kombinovati ovo aromatično ulje sa odgovarajućom Darphin Arovita C kremom.

Način upotrebe: Uveče, nanesite nekoliko kapi na jagodice prstiju jedne ruke, a zatim duboko udahnite miris aromatičnog ulja. Po kap ulja, stavite na čelo, bradu, levu i desno jagodičnu kost i vrat, na prethodno dobro očišćeno lice. Zatim lice i vrat laganim pokretima masirajte prema spoljašnjosti. Nakon toga nanesite odgovarajuću kremu za negu lica. Napomena: Dermatološki ispitano.
Aktivni sastojci: esencijalna ulja mandarine, pomorandže i šargarepe.

Inače volim ulja na svojoj koži. Posebno su blagotvorna za masnu i seboreičnu kožu. Žene sa masnom kožom izbegavaju ulja. Vrlo često posežu za kremama i fluidima koji će im pomoći da je matiraju, ne razmišljajući da time samo isušuju površinski sloj i nanose samo veću štetu. Nanoseći ulje one stvaraju balans koji uravnotežuje spoljašnji i unutrašnji sloj kože. Koža se ne muči, stvara taman toliko sebuma koliko je potrebno za normalno funkcionisanje.

Ovo ulje čini idealan spoj nege, ishrane, sadrži antioksidante, vitamine, nije komedogeno, a pri tome aromatično i terapeutsko. Kako za kožu tako i za sva vaša čula. Posebno čulo mirisa.


S poštovanjem,
Ana

Коментари