VELNEA face peeling lotion pads


VELNEA face peeling lotion pads sa ekstraktom Jojobe. Pakovanje je u plastičnoj kutiji. Kada ga otvorite, ove blaznice su zatvorene folijom koja je zavarena, tako da znate da ih niko nije dirao i samim tim kontaminirao prljavštinom. Ovaj proizvod neznam da li bih uopšte kupila da mi nije zapao za oko na kasi parfimerije. Pored toliko pilinga, još i ovo čudo. Stoji na kasi u staklenim činijama, cena 99 dinara. Nije cena presudila, već natpis JOJOBA. Ali o tome drugi put. VELNEA je brend Liliy drogerije.


Mogu vam reći posle dve nedelje korišćenja da su ove piling blaznice super. Kada na kraju dana očistim lice sredstvom za skidanje šminke, upotrebim ove blaznice da dodatno očistim pore. Sa jedne strane blaznice se nalaze zaobljene granule koje vrše piling i zaista nisu agresivne. Vrlo su nežne prema vašoj koži. Sadrže ekstrakt Jojobe koji pored toga što vrše piling, neguju vašu kožu. Druga strana blaznice je glatka i služi da pokupite zaostala zrnca sa vaše kože. Dok čistite lice pojedina zrnca se zadržavaju na vašem licu. Ja u svakom slučaju moram da se umijem vodom i nekim sredstvom za umivanje. Da li je sapun ili nešto drugo svejedno je, ako niste osetljivi ili imate suvu kožu. Na pakovanju piše da izbegavate područje oko očiju, usta i da sa ovim blaznicama ne tretirate akne. Sve to stoji, još vam mogu reći da sam se pre nekoliko večeri napravila pametna, pa prešla preko očiju. Nije mi bilo dovoljno umivanje, sat vremena su me grebale čestice u očima. Tako da dalje od očiju.

U pakovanju ima 30 komada blaznica. Piše da se koriste tri puta nedeljno. Tako da vam je ovo pakovanje dovoljno za mesec dana. Možda malo jače. Za jednu upotrebu koristim dve blaznice za svaku stranu lica po jednu.Laku noć.

Ana

Коментари