Peparativa u trenutnoj postavci jesen-zima 2017/2018 II deo


Poštovani sledi drugi deo trenutne preparative. Ima tu rayličitih proizvoda.

SHISEIDO IBUKI beauty sleeping mask, noćna maska za hidratciju. Gel maska koja se nanosi tokom noći. Sadrži kapsule vitamina E i vitamina C koje vraćaju energiju vašoj koži i regenerišu je dok spavate. Sadrži "Phyto target complex" koji intanzivno hidrira kozu. Masku nanosite uveče neposredno pre spavanja. ne ispira se već ostaje tokom cele noći na licu. Ujutro koža deluje svežije. Ali baš vidljivo poboljšanje se dešava posle dužeg korišćenja. Struktura je gelasta sa sitnim ampulicama. Koje se tokom utrljavanja u kožu razlože i spoje sa gelom. Nema nikakvih nuspojava u vidu peskanja, vraba. Prijatnog blagog mirisa. Bas onako Japanski. Kada je nanosim, uostalom kao i svaki SHISEIDO proizvod zamišljam zemlju trešnjinog cveta. Cena je velika, ali na godišnjem nivou se isplati. Pakovanje je 80 ml.

DARPHIN Lumiere Essentielle Oil Gel cream. Fina lagana krema za sve tipove kože. Sadrži biljne šećere koji štite kožu. Sadrži esencijalna ulja citrusa, cveća, kedra i đumbira. Koža je meka i blistava. Nju sam od skoro počelakoristiti. O njoj ću uskoro napisati poseban tekst. Svi DARPHIN proiyvodi su izuzetni. Aromaterapijski.

DARPHIN Wrinkle corrective eye contour cream. Krema je nežne svilenkaste strukture. Deluje kako na fine prve bore, tako i na duboke žena u zrelim godinama. Skupa je za tako malu mililitražu, ali za okoločne kreme i sami znate ne štedim, jer iama probleme upravo sa tim delom lica. Sadrži peptide, ekstrakt magnolije, hijaluronsku kiselinu i ekstrakt Siegesbeckia Orientalis. Biljka koja ima antiinflamatorni efekat. U tradicionalnoj medicinakoristili su je stari narodi za lečenje kožnih bolesti, lepre, sifilisa ... Ovako izgleda. A kremica je izuzetna.

Сродна слика


Među miljenicama su se našla i dva seruma firme SHISEIDO.

SHISEDO Bio Performance Lift dynamic serum. Ovaj serum ima lifting efekat. Deluje korektivno na čvrstinu kože i smanjuje vidljivost dubokih bora. Nema duboke bore, ali posle dužeg korišćenja ovog seruma vide se rezultati. Vidljivi. Sadrži Bio Corective kompleks koji utče na ćelije fibroblasta, poboljšava regeneraciju, i posdtiče izgradnju kolagena i elastina. Namenjena je suvoj i opuštenoj koži, ali i koži sa dubokim borama.

SHISEIDO Bio Performance Lift Dynamic eye cream. Okoloočna krema sa lifting efekton. Takođe korektivni serum/krema. Sadrđi RenoCycle kompleks, čini kožu čvršćom i koriguje duboke bore oko očiju.

SHISEIDO IBUKU Benefiance balancing softener. Tonik za lice. Namenjen nezi zrele kože. Slične teksture kao i ESTAR tonik za lice i LOREAL Ideal soft. Samo mnogo bogatijeg sastava. Pri tome ne znači da su ova dva lošija, jer sva tri koristim podjednako. LOREAL već nekoliko godina. Ali ovaj SHISEIDO je zaista poseban, bogate strukture, koža je odmah po nanošenju meka, nahranjena. Zaista podatna na dodir i vidi se golim okom.

SHISEIDO Multi solution gel. Gel namenjen masnoj i nečistoj koži. Posebno masnoj koži sa nepravilnostima i problemom sa preteranim lučenjem sebuma. Reguliše ga i čini kožu čistom. Sadrži salicilnu kiselinu, kao i većina proizvoda namenjena upravo ovom problematičnom tipu kože. Gel prijatnog mirisa. Kako sadrži salicilnu kiselinu, pecka pri nanošenju. Nije namenjen za tretiranje celog lice, već problematičnih delova.

SHISEIDO Pureness blemish clearing gel. Gel namenjen targetiranju bubuljica. Gelasto tečne strukture i jakog kiselkastog mirisa. Služi za saniranje velikih procesa. Takođe sadrži salicilnu kiselinu u većem procentu.

I ovi proizvodi zaslužuju poseban tekst sa detaljnom analizom.Nadam se da sam Vam pomogla u odabiru proizvoda.

Ana

Коментари