NUXE Lotion Tonique Douce / Nežan losion za tonifikaciju 200 ml i NUXE BODY Deodorant Dezodorans s dugotrajnim delovanjem 50 ml


Poštovani, danas sabiram utiske o NUXE Lotion tonique douce o kome sam pisla u ovom postu LINK. Ako ste ga kojim slučajem pročitali znate da se nisam bas oduševila ovim tonikom. Tako je ostalo do danas. Nekako mi smeta njegov miris. I dalje ostajem pri tome da me svrbi i pecka kada ga stavim na lice. Miris sam pomenula, ali generalno miris NUXE proizvoda mi ne prija, da ne kažem da me iritira. Zato i nemam nešto puno njihovih proizvoda kod sebe. Neću da se ogrešim o firmu, ali možda nekome ovo savršeno odgovara. Meni sa masnom kožom ne. Dala sam mu šansu u svim fazama u kojima se moja kože nalazila (normalna, masna, osušena od sunca, u pms-u ...itd) proteklih meseci, ali ne, nije išlo.

Ruža. Miris ruže volim ali u ovom toniku ona je nekako na gubitku. Mnogo je bolji Garnier-ov tonik od Ruže. Em stvarno lepo tonizira i neguje kožu. Em je miris dosta suptilniji i neosetniji. Iskreno ne volim bas mnogo kada se preparativa oseća na parfem. Moguće je da i ti dodatci parfemi i razni emulgatori izazivaju nelagodnost na koži.

Međutim odajem im priznanje na ambalaži/pakovanju. Imaju izuzetno privlačne, nežne roze nijanse. Jedina zamerka je na poklopci tonika. Nepraktičan je. Kada ga otvoriš i nagneš da nakapaš tonik na parče vate ili tupfera, PODLIVA. Više prospeš nego što završi na tupferu.
Međutim nije sve tako crno za mene sto dolazi iz NUXE kozmetičke kuće. Na nekoj akciji sam kupila ova dva dezodoransa za 900 dinara. U pitanju je dezodorans sa "dugotrajnim delovanjem", što i nje baš tačno. Rollon je u pitanju. Piše da sadrži talk i svilu. Ima veoma lepu, kremastu strukturu, ali i kod njega je problem miris. Barem u početku. Kada malo odstoji, valjda provetri pa nije tako napadan. Miris je težak i neprijatan. Nega je odlična. Stvarno dobro neguje kožu pazuha bilo da ste ju depilirali ili obrijali (probano u oba slučaja). O dugotrajnosti nema govora. Deluje sat dva i to je sve. Posle se mesa miris dezodoransa i miris znoja, što baš i nije ok. Pazuh je konstantno vlažan, jer se teško suši. Meni izaziva takođe neprijatan osećaj.


Za ove divne fotke zaslužan je moj Nikola. Njegove fotke možete videti na njegovom IG nalogu LINK. Verujem da ćete uživati. Nadam se da će Vam tekst biti od koristi.


Veliki pozdrav,
Ana

Коментари