L'Oreal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation - Rose VanillaPoštovani, L'Oreal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation - Rose Vanilla, je zvezda ovog posta. Kao mlađa  volela sam L'Oreal pudere, ali sa godinama mi se ukus promenio pa sa L'Oreal Foundation dugo nije mogao naći u mojoj torbici. Međutim, ponovo se rodila ljubav između mene i L'Oreal-a.

Već sam viđala ovakve podloge. Ima ih i Sephora i Maybelline, Clinique i Dior. Tako i L'Oreal konja za trku ima i uopšte nije tako loš. Naprotiv. Cena je sasvim pristojna, a kvalitet na zavidnom nivou. Ambalaza vintage svetlo roze plastika, kvalitetna izrada. Ogledalce u poklopcu i fina pufnica.

Ovaj puder daje lep naturalan izgled koži. Malo više vlažan, meni baš i ne odgovara ako bih ga nosila svaki dan, ali za leto i more mi je sasvim lepo legao. Neguje kožu, vlaži je, izbor boja je pristojan. Miris prijatan. Sve u svemu sasvim pristojan proizvod, nista gori, a ni bolji od svojih pandana među skupljim brendovima. I traje, što je interesantno, baš traje. Nije komedogen, možda malo oksidira tokom dana, ali neznatno. Međutim to nekima može i tekako da smeta. Nikako ne volim ni ja, a ni vi žutilo u bilo kojoj nijansi na licu.


S` poštovanjem
Ana

Коментари