AVON NEGA NOKTIJU 2016


Dragi moji, ovog proleća i leta intenzivno se družim sa AVON proizvodima za negu noktiju. Znate i sami da se kunem u EVELINE Diamond koji je odličan za čvrstinu, ali sam malo napravila pauzu. Treba pružiti šansu i drugim proizvodima. Isto tako volim AVON i rado ga koristim. Radi se o tri proizvoda, kojima je AVON pokazao da može izaći na crtu svim vodećim proizvodima za negu noktiju.


Radi se o AVON Nail Experts 5 u 1 tretman za negu noktiju, AVON Perfect and Prime bazni lak i AVON Pearl Shine Tretman za biserni sjaj noktiju.

Ako bih trebala da ih ocenim koji mi se najviše dojmio, rekla bih da je to Nail Experts 5 u 1. Dobro neguje, ali posebno mi je bilo bitno da li zaista popunjava i izjednačava površinu nokta. Često mi je površina nokatne ploče neravna, što od mehaničkih oštećenja. Kućni poslovi, rad na računaru, oštete se nokti od tipkanja na tastaturi i slične stvari. I zaista je ispunio moja očekivanja. Nokti se polako oporavljaju. Naravno razultat se ne može očekivati trenutno, tako da ako ste nestrpljivi, a rezultata nema istog časa ne odustajte. Strpljenje.

Drugi proizvod koji me je oduševio je Perfect and Prime baza, divan mlečno beli lak, kojim možete da tretirate nokat terapijski, ali i da ga nosite kao lak. vrlo lepo izgleda nokat kada se namaže u dva tri sloja. Da li on radi nešto ne znam, jer ispod njega nosim gore pomenuti. U svakom slučaju nokti mi deluju zdravo i lepo.

Od svih navedenih tretmana najmanje mi se dopada ovaj treći Pearl Shine. Njega najređe i koristim. Najviše zbog boje, nekako mi deluje neujednačeno kada ga nanesem na nokat, samim time deluje neuredno. A i nisam neki ljubitelj roze, sem ako nije prljava roze, boja ružinog drveta i slične nijanse.

I ono što je najbitnije četkice kod svih ovih tretmanskih lakova su jako fine i nežne. Lak se lagano nanosi, ne iritiraju nokat i deo oko zanoktice.

Dizajn flašice je lep i elegantan, 10 ml proizvoda. Cena ovih tretmana je oko 250 dinara na akciji u katalogu, inače je puna cena oko 460 dinara.
AVON Nail Experts 5 u 1 tretman za negu noktiju - neguje, jača, štiti, daje sjaj, ujednačava površinu nokta.

Kako deluje:
Formula za kompletnu negu noktiju, sa Biovite kompleksom sa vitaminima, kalcijumom i keratinom. Kao nadlak, štiti bazni lak od krzanja i pruža kristalni sjaj.

baza – ujednačava površinu nokta i sprečava tamnjenje noktiju
zaštita - štiti nokte od listanja i lomljenja
jačanje – formula sa titanijumom jača nokte
nega – Biovite kompleks sa vitaminima, kalcijumom i keratinom neguje i hidrira
nadlak - čuva boju i čini je dugotrajnijom

Kako se koristi:
Koristiti pre i/ili nakon nanošenja laka za nokte ili samostalno.
AVON Pearl Shine Tretman za biserni sjaj noktiju - Pearl Shine sredstvo za negu i jačanje noktiju - koristiti samostalno, kao tretman za nokte ili naneti preko sloja laka za bisernu završnicu.
AVON Perfect and Prime bazni lak - Bazni lak za nokte sa uljem marule.
popunjava naprsline na noktu
ujednačava površinu nokta
kreira savršenu podlogu za manikir

Kako deluje:
Zahvaljujući formuli na bazi ulja marule, ujednačava i poboljšava teksturu nokta.

Kako se koristi:
Koristiti samostalno ili kao podlgu za manikir.

Ana

Коментари